Elke maand de beste cadeau acties in je e-mailbox?
Alle cadeaus

Gsm met PS 3
Meer populaire gsm + cadeau acties per 15 December 2018
Informatie

Een gratis PlayStation 3 cadeau bij een GSM abonnement


U zult ongetwijfeld met uw hoofd schudden. Er zal ongetwijfeld een glimlach om uw mond komen. En ongetwijfeld zult u niet gaan lezen wat er komen gaat. Dan bent u ongetwijfeld dom bezig. Ja, dit leest u inderdaad goed. Net zoals u heeft gelezen dat u een gratis PlayStation 3 spelcomputer krijgt. U hoeft alleen maar een goedkoop GSM abonnement af te sluiten en u krijgt deze spelcomputer cadeau. U heeft geen PlayStation 3 spelcomputer in huis? Maar wel altijd graag een willen hebben? Natuurlijk heeft u die altijd graag willen hebben maar die prijs. Nou, voor die prijs hoeft u het niet te laten want u ontvangt gratis deze PlayStation3 spelcomputer. Wat u er voor moet doen? Nou, eigenlijk heel weinig. U sluit een goedkoop GSM abonnement af en that`s it. Dat is alles. En voor die moeite krijgt u een PlayStation 3 spelcomputer voor niks. En vergeet ook niet die prachtige GSM, wat een juweeltje zeg! Toch blij dat u verder heeft gelezen? En dat u zeker niet dom bent want u heeft uitstekend gebruik gemaakt van dit geweldig aanbod. Iedereen zou dit moeten doen maar ja, er zijn mensen bij…blijven gewoonweg eigenwijs. Die kopen liever zo`n PlayStation3 spelcomputer. Weg geld. Gewoon weggegooid. Eigenwijs. Okay. Blijf dan maar lekker eigenwijs en neem vooral dit cadeau niet aan. Dat doen anderen wel. Zij sluiten een goedkoop GSM abonnement af en gaan lachend naar huis. Een spiksplinternieuwe GSM en een spiksplinternieuwe, gratis, PlayStation3 spelcomputer. Had u ook kunnen hebben. Een te gekke spelcomputer. Misschien is het toch nog niet te laat. Doe het dan snel. Sluit nu zo`n goedkoop abonnement af en ga ook lachend naar huis met uw PlayStation3 spelcomputer.


De eerste PlayStation werd uitgebracht in 1994. De bedoeling was om iedereen aan het gamen te krijgen. Het moest een vast onderdeel van de dag worden. En nu, vandaag de dag, is deze doelstelling al aardig bereikt. In bijna elk gezin is wel een spelcomputer aanwezig.
De spelcomputer, de PS3, is ontwikkeld door Sony. De eerste lancering was natuurlijk in Japan zelf in november 2006. Een week later in Noord-Amerika en in maart 2007 in tal van andere landen. De PS3 is de concurrent van de Xbox 360 en van de Wii. Half 2008 zijn er totaal ruim 13 miljoen verkocht. Er zijn twee uitvoeringen. De eerste met een 40 GB schijf en de tweede met een 60 GB schijf. De prijs van de eerste ligt rond de 400 euro. De tweede is 100 euro duurder. Van de tweede uitvoering wordt de productie stopgezet zodat alleen de console met de 40 GB schijf straks nog te koop is. Bij aankoop ontvangt met de spelcomputer, twee controllers en twee spellen.
In Europa komt straks de versie met een 80 GB harde schijf. Deze zal de 40 GB versie vervangen. De PlayStation3 werkt inmiddels al met BD-ROM schijfjes. BD betekent Blu-ray Disc. Op zo`n schijf gaat zes keer zoveel informatie op dan op een gewone dvd. De dvd is inmiddels achterhaald door deze Blu-ray Disc. Voordeel is dat er veel meer data op kan. Hierdoor gaat de kwaliteit omhoog. In kracht is de PS3 enorm verbeterd ten opzichte van de PS2. De kracht van de processor is ruim veertig keer groter.