Elke maand de beste cadeau acties in je e-mailbox?
Alle cadeaus

Gsm met beamer
Te bestellen bij:
Meer populaire gsm + cadeau acties per 15 December 2018
Informatie

Een gratis beamer cadeau bij een GSM abonnement

 

Ja, u leest dit goed. U ontvangt helemaal gratis een beamer als u een GSM abonnement afsluit. U gelooft het niet? Lees het dan nog maar eens. U krijgt bij afsluiting van een GSM abonnement een beamer helemaal gratis. Is dat even mooi zeg! Wat een aanbieding! En zo`n beamer kunt u gebruiken voor uw computer of voor uw video-installatie. U haalt de bioscoop in huis. En die beamer is gratis. Dat scheelt toch weer aardig in de portemonnee. Wat een stunt! Een cadeau bij een GSM abonnement. Wie wil dat nou niet! Dat wordt nog eens een goedkoop GSM abonnement. Had u altijd al een beamer willen hebben en ook nog eens zo`n goedkoop GSM abonnement, dan heeft u nu de gelegenheid. Zo`n geweldige aanbieding laat u niet aan uw neus voorbijgaan. Daar moet u gebruik van maken. Zo`n gratis cadeau en goedkoop abonnement zal niet vaak voorkomen. U kunt nu uw slag slaan. Een gratis beamer wordt zomaar aan u gegeven. U hoeft er niks voor te betalen. U sluit een GSM abonnement af en de gratis beamer is voor u! U doet uzelf maar ook anderen tekort wanneer u geen gebruik maakt van dit cadeau. Alleen een goedkoop abonnement afsluiten en u gaat genieten van uw beamer. Deze kans, deze gratis beamer, moet u niet laten lopen. Dit komt wellicht nooit meer terug! Sluit zo`n goedkoop abonnement af en ga genieten van uw cadeau en van uw nieuwe GSM toestel.

 

Het woord beamer is afgeleid van het Engelse woord beam. Beam betekent lichtbundel of straal.
Een beamer is een videoprojector. Vroeger was er de overheadprojector en de diaprojector. Er zijn twee type beamers op de markt namelijk de DLP en de LCD. De DLP (Digital Light Processing) werkt met een chip. Hierop zitten wel honderdduizend kleine spiegeltjes. Deze zijn microscopisch klein. Er zit een ronddraaiend wiel in. Daardoor valt het licht op de spiegeltjes. Het kleurenwiel heeft drie delen namelijk de drie basiskleuren rood, groen en blauw. Al die spiegeltjes worden in die kleuren belicht. Het kleurenwiel maakt vele toeren per seconde. De spiegeltjes vallen in hetzelfde tempo om als de juiste kleur een spiegeltje belicht. Hoe sneller dit gaat, hoe mooier de kleur wordt.


De LCD (Liquid Chrystal Display) werkt als volgt: het diapositief zit tussen de lens en de lamp. In de projector zit een LCD. Deze heeft een raster in de drie basiskleuren. In dit raster zitten de elementjes die door een computer worden aangestuurd. Daardoor ontstaat een doorzichtig en projecteerbaar kleurenbeeld.


De lichtsterkte van de beamer is natuurlijk erg belangrijk. Voor een thuisbioscoop moet gedacht worden aan een lichtopbrengst van ongeveer 900 lumen. De lumen is de eenheid voor lichtstroom. Een 100Watt lamp geeft een lichtstroom van 1200 lumen. Voor schemerige ruimten moet gedacht worden aan ongeveer 1700 lumen. Dit is meer bedoeld bij presentaties. Een van de duurste onderdelen van een beamer is de lamp. De gangbare levensduur ligt rond de 2000 uur. Bij heel veel gebruik zijn er lampen te koop die veel langer meegaan. Uiteraard zijn deze ook weer duurder maar relatief gezien uiteindelijk goedkoper. Beamers worden gebruikt in de zakenwereld maar ook op scholen. En natuurlijk zijn er diverse prijsklassen.
Tip: na gebruik moet de beamer heel lang afkoelen alvorens op te ruimen.