Elke maand de beste cadeau acties in je e-mailbox?
Alle cadeaus

Gsm met beertender
Te bestellen bij:
Meer populaire gsm + cadeau acties per 15 December 2018
Informatie

Een gratis beertender cadeau bij een GSM abonnement


Bij het afsluiten van een goedkoop GSM abonnement krijgt u een beertender cadeau. Zo. Die zit. Echt waar? Echt waar. Geen geklungel meer met flesjes openen en na gebruik weer in de krat zetten. Dat is nu verleden tijd. U heeft straks vers bier uit uw eigen tapinstallatie. U koopt een fust bier, aansluiten, tappen en u gaat genieten van een lekker koud pilsje. En zo`n beertender ziet er knap uit hoor maar die kost dan ook een paar centen. Je haalt het gemak maar ook de gezelligheid mee in huis. En dat allemaal omdat u zo bijdehand bent geweest een goedkoop GSM abonnement af te sluiten. En al uw vrienden en kennissen zullen vragen hoe u aan die beertender bent gekomen. En u antwoordt dat u die gratis hebt gekregen bij het afsluiten van een GSM abonnement.

 

Heel trots want nu weten uw vrienden en kennissen dat u een hele slimme zet hebt gemaakt. Een gratis beertender. Het zal je maar gebeuren, zo`n fantastische aanbieding komt natuurlijk niet elke dag. Je moet er dan als de kippen bij zijn. En u was dat. Terwijl u heerlijk geniet van uw heerlijk glas bier weet u ook nog eens dat u een hele moderne GSM hebt. Met een goedkoop abonnement. Twee vliegen in één klap. En voor diegene die ook zo`n beertender willen hebben, sluit snel zo`n goedkoop GSM abonnement af. Doet u dit niet dan is dat niet verstandig. Zo eenvoudig is het. Een beertender als cadeau. Zo`n unieke gelegenheid zal misschien wel nooit meer voorkomen. Een goedkoop GSM abonnement en een gratis beertender. Doe het nu maar enne…op uw gezondheid!


De beertender is een compact en handig systeem. Echt voor liefhebbers die houden van een vers getapt koel glas bier in huis.
De beertender of BeerTender is oorspronkelijk een uitvinding van Philips en Heineken. De eerste kwam in 2004 op de markt. Het eerste bedrijf stapte uit en de bierfabrikant ging verder met Krups. De beertender is een tapinstallatie en geschikt voor 4 liter fustjes. Deze tapinstallatie kreeg natuurlijk concurrentie. Er verscheen nog een thuistap namelijk Philips en Inbev. Deze tap kreeg de naam PerfectDraft en kwam in 2005 op de markt. Er kwam ook een puur Nederlands systeem op de markt met de naam Wunderbar Cooler. Deze is in mei van dit jaar op de markt verschenen. Hier passen fusten in van andere bierbrouwerijen. Ook zijn hier grotere fusten mogelijk. Niet alleen 4 liter maar ook 5 en 6 litervaatjes. Een groot voordeel van deze installatie is dat het bier snel gekoeld wordt. En er kwam nog een ander systeem bij. Het Princess systeem. Niet alleen bier tappen maar ook frisdrank kan worden gekoeld.
Een groot voordeel is dat zo`n thuistap geheel onderhoudsvrij is. De beertender werkt op luchtdruk. Grote voordeel hiervan is dat er geen CO2 fles nodig is. Na aansluiting van een fustje is het bier heel lang houdbaar, ongeveer 20 dagen. Dus het hoeft niet meteen te worden leeggedronken. Tenslotte is een beertender erg gebruiksvriendelijk. Vandaar dat er zoveel van verkocht worden. Er zijn ook bedrijven op de markt waar je een beertender kunt huren. Ideaal voor een gezellig feestje thuis. En alle gangbare biermerken zijn te krijgen.