Elke maand de beste cadeau acties in je e-mailbox?
Alle cadeaus

Gsm met cinema set
Te bestellen bij:
Meer populaire gsm + cadeau acties per 15 December 2018
Informatie

Een gratis home cinema set cadeau bij een GSM abonnement


Wat een prachtig beeld en geluid komen naar u toe. Dat is toch wel even iets anders dan u gewend was of niet dan! En deze home cinema set is nu gratis als u een goedkoop GSM abonnement afsluit.  Het is een cadeau. U kijkt nu verbaasd en bent overrompeld. Dat is logisch hoor maar u heeft het juist begrepen. Deze home cinema set is gratis en krijgt u dus cadeau bij het afsluiten van een GSM abonnement. Geweldig toch of niet dan? Jazeker, want zo`n unieke combinatie treft u niet elke dag aan. Dus deze buitenkans laat u natuurlijk nooit schieten. U sluit gewoon een goedkoop GSM abonnement af en deze home cinema set is helemaal voor u. En dan wordt het thuis voor de buis echt genieten. U komt er nu pas achter wat u al zo lang heeft moeten missen. Een perfecte home cinema set en ook een perfect en goedkoop GSM abonnement. Deze combinatie mag je gerust uniek noemen hoor. Of die ooit nog terugkomt is nooit zeker. Dat niet alleen want wat kost een beetje fatsoenlijke home cinema set vandaag de dag? En al dat geld kunt u nu makkelijk besparen. Sluit gewoon een GSM abonnement af en de home cinema set is van u. Doet u dit niet dan krijgt u er op een dag spijt van. Dan kan het in uw geval te laat zijn. Ja, stom stom stom. Daar koopt u niks meer voor. Een gratis home cinema set. Het moet toch niet gekker gaan worden! Pak zo`n goedkoop GSM abonnement en ga genieten van uw home cinema set. Veel kijk- en luisterplezier!

 


Een home cinema set is de bioscoop in huis halen wat betreft beeld en geluid. DVD`s beluisteren en bekijken. Het is een geweldige combinatie van audio en video. Haarscherp beeld en geluid via diverse speakers. Een standaardsysteem bestaat totaal uit 5 speakers, 4 satellietspeakers en 1 centrumspeaker. In feite heeft men een televisie nodig, een DVD speler en een paar geluidsboxen. Voor een goedkope home cinema set moet er ongeveer 300 euro worden neergeteld. Hoe meer men er voor over heeft des te beter wordt het allemaal. Rond de 500 euro heeft men een set uit het middensegment. Voor degene die de top wil moet ongeveer 900 euro betalen maar daar krijg je dan ook wel wat voor. Het kan soms zijn dat een DVD speler geen interne versterker heeft. Dan heeft men een versterker nodig die Digital Theatre Sound en Dolby Digital ondersteunt. De laatste levert het beste geluid maar is ook duurder in aanschaf.

 


Wat betekent surround sound? Surround sound betekent dat een opname tot stand is gekomen op 3 of meerdere audiokanalen. Door het plaatsen van de speakers naast of voor de plaats waar men zit krijgt men het gevoel midden in een filmactie te zitten. Daardoor wordt een film veel intenser beleefd. Ook de akoestiek is belangrijk. Een kale woonkamer zonder meubilair levert een scherp geluid op. Gordijnen en kleden op de vloer kunnen dat scherp geluid afzwakken. Ook de plaats van de meubels heeft een positieve invloed. Aangeraden wordt voor zichzelf uit te zoeken wat de beste opstelling is om optimaal van het geluid te kunnen genieten.