Elke maand de beste cadeau acties in je e-mailbox?
Alle cadeaus

Gsm met mp3 speler
Meer populaire gsm + cadeau acties per 15 December 2018
Informatie

Een gratis MP3 speler cadeau bij een GSM abonnement


Nee, u gelooft dit toch niet. U gelooft niet dat u een MP3 speler cadeau krijgt als u een goedkoop GSM abonnement afsluit. Nou, dan is de volgende mededeling speciaal voor u. U ontvangt gratis een MP3 speler als u een GSM abonnement afsluit. En nu niet meer denken dat dit niet waar is. Het is namelijk echt waar. Na de afsluiting van zo`n goedkoop abonnement gaat u heerlijk genieten en meezingen met uw liedjes die u allemaal op deze fantastische MP3 speler heeft gezet. En u kunt hem overal mee naar toenemen. Ergens heeft u wel gelijk hoor, het is ook te gek om los te lopen. Zomaar zo`n duur cadeau. Gratis. Eventjes een goedkoop abonnement afsluiten en die MP3 speler is van u. En dat knappe apparaat kunt overal mee naar toe nemen. Het weegt zowat niks. Genieten van muziek, genieten van uw modernste GSM. Dacht u toevallig al aan het afsluiten van een GSM abonnement? Dat komt dan goed uit. Een nieuwe GSM en een gratis MP3 speler. En de kosten van die MP3 speler zijn niet voor u. Die kosten zijn voor die mensen die geen goedkoop abonnement afsluiten. Die kopen later wel zo`n MP3 speler. Zij geloven niet wat zij lezen. Zij zijn best wel eigenwijs. Goed dan. Hun probleem. Zij weten alles toch zo goed? En dan laat u trots uw gratis MP3 speler zien. U zegt dat u deze heeft gekregen toen u een goedkoop abonnement haf afgesloten. En ja, dat willen ze wel. Maar de kans dat ze te laat zijn is wel degelijk aanwezig. Zij hebben het wel goed gelezen over dat schitterende cadeau. Maar zij hadden meteen moeten reageren. Misschien zijn zij nog net op tijd om dat goedkoop abonnement af te sluiten. Ja ook dan krijgen zij nog dat cadeau, een gratis MP3 speler.


Een MP3 speler is eigenlijk een soort walkman. Ook zijn ze draagbaar. Er kan meer opgeslagen worden dan op een compact disk. In 1992 kwam de eerste MP3 speler. Vanaf 1999 is er een grote keuze. De eerste had 32 MB, ongeveer voor acht liedjes. Deze had een maximale afspeeltijd van 30 minuten. Ook was deze vrij prijzig. Vanaf 2003 is de aanschafprijs flink gezakt terwijl de opslagcapaciteit enorm is toegenomen. De eerste MP3 speler was groot in formaat. Dat is nu ook niet meer. In 2006 kregen de meeste MP3 spelers een interne accu. Ook hebben zij vaak een USB-aansluiting. Op deze manier kunnen er bestanden worden uitgewisseld met de computer. Ook kunnen er bestanden worden opgezet. Sinds de enorme rage van mobiele telefoons, waar ook muziek kan worden opgeslagen, neemt de verkoop
van MP3 spelers af. Een moderne MP3 speler heeft ook een radio. En dat is een FM-radio. Er zijn in al die jaren miljoenen MP3 spelers verkocht over de hele wereld. Populair bij jong en oud want het geluid is heel erg goed te noemen. En natuurlijk zijn diverse varianten op de markt met een daarbij behorende prijs. Er is keuze genoeg. De MP3 speler is niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Iedereen heeft zo`n speler omdat het apparaatje weinig weegt en dat er heel veel muziek op kan.