Elke maand de beste cadeau acties in je e-mailbox?
Alle cadeaus

Gsm met navigatie
Meer populaire gsm + cadeau acties per 15 December 2018
Informatie

Een gratis Tom Tom navigatiesysteem bij een GSM abonnement


Met de auto verdwalen in allerlei hofjes is er straks niet meer bij. Ook te laat komen voor uw afspraak is er straks ook niet meer bij. U rijdt straks heel relaxed naar uw adres met behulp van uw TomTom navigatiesysteem. Want die heeft u straks in uw auto zitten. En weet u wat het leuke er aan is? Het is voor niks. U heeft hem cadeau gekregen toen u een goedkoop GSM abonnement afsloot. Met andere woorden, u heeft er geen rooie dooie euro voor betaald. Zo werkt dat. Heel eenvoudig. Geen moeilijke toestanden. U sluit een goedkoop GSM abonnement af en u krijgt een Tom Tom navigatiesysteem gratis. Ongelooflijk? Aan de ene kant wel. Zomaar een duur en modern cadeau voor niks. Aan de andere kant is het gewoon heel simpel. Een GSM abonnement afsluiten en de Tom Tom is voor u. Niet iedereen heeft een Tom Tom navigatiesysteem in de auto. Het is de prijs die toch wel pittig is. En nu krijgt u zo`n geweldige aanbieding zomaar in de schoot geworpen. U krijgt het warm, u wordt er zelfs verlegen van. U weet dat u nu toe moet slaan. Deze aanbieding komt niet of bijna niet meer terug. Een gratis TomTom navigatiesysteem bij het afsluiten van een goedkoop GSM abonnement. En zoals altijd zijn er mensen die niet toeslaan. Ze betalen liever voor zo`n geweldig mooi navigatiesysteem. En dat is heel erg jammer. Later krijgen ze er spijt van dat ze het niet gedaan hebben. U hoort gelukkig niet bij deze groep mensen. U heeft als de wiedeweerga zo`n goedkoop GSM abonnement afgesloten. Bij u zit het cadeau al in de auto. Een TomTom navigatiesysteem. Goed bekeken!


TomTom NV heeft drie producten. De eerste is een autonavigatiesysteem. De tweede is software voor de TomTom Navigator en de derde is TomTom Mobileproducten. Het is een Nederlands bedrijf en heeft vestigingen over de hele wereld. De naam TomTom werd in 2001 de officiële naam. De TomTom is niet meer weg te denken. In bijna elke nieuwe auto zit standaard een autonavigatiesysteem. Het vergezelt de automobilist vanaf zijn voordeur naar een andere voordeur en altijd via de beste weg. De 3D kaarten zijn duidelijk en met spraakaanwijzingen rijdt men zonder enige stress naar de bestemming. Verkeersinformatie wordt omgezet in de beste route door de automobilist te nemen. Dit geldt uiteraard niet alleen voor ons land. Men kan met een TomTom heel Europa doorgaan en zelfs in Amerika en Canada terecht! Er zitten er veel handige extra`s in het
navigatiesysteem.  Natuurlijk zal de software aangepast moeten worden. Deze software is op veel plaatsen te koop. Pluspunten van een navigatiesysteem zijn onder meer de heldere menuopbouw en de duidelijke visuele instructies die gegeven worden en de, inmiddels, vertrouwde informatiegegevens. Men kan ook van de TomTom gebruik maken wanneer men een wandeling gaat maken. Ook voor de fiets is deze geschikt. Zoals bij alle elektronicaproducten zijn er heel veel versies van een TomTom. En er zijn altijd weer concurrenten. Daarom is het zeker de moeite waard eens te vergelijken op diverse sites. Ook wat de software betreft. Een ding is zeker vandaag de dag, men kan niet meer zonder dit uitstekend navigatiesysteem. Door Nederlanders bedacht en ontwikkeld.